Activiteiten

Doe mee met de prijsvraag!

Raad jij hoeveel stappen de Roparun renners afleggen van Parijs naar Rotterdam?

De ROPARUN is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam. Waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met de ziekte kanker.

Vanuit kinderopvang ZON! zullen Ilse, Esmee, Quinten en Bob deelnemen aan de ROPARUN in team 116.

Raad jij hoeveel stappen de Roparun renners van team 116 afleggen van Parijs naar Rotterdam? Voor 1 euro mag je een gokje wagen.

Vul op het daarvoor bestemde formulier in hoeveel stappen jij denkt dat de renners van team 116 gaan afleggen.

Degene die het dichts bij het aantal afgelegde stappen zit wint een waardebon van ‘Koffie bij de buren’ om met het hele gezin een lekker taartje te gaan eten.

Kom naar de Rommelmarkt op 19 mei!

De rommelmarkten hebben tot nu toe al gezorgd voor een opbrengst van € 764,00!!

Maar we willen natuurlijk graag de € 1.000 bereiken. Daarom staan we zondag 19 mei 2019 op de rommelmarkt van de TU in Delft.

Adres: Mekelweg 8

Parkeren is helemaal gratis!

De markt is geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Zien we je daar?

Rommelmarkt

Om geld binnen te halen voor ons goede doel hebben diverse leden van het team op een tweetal rommelmarkten gestaan.

Familieleden, vrienden en collega’s en uiteraard onze teamleden zelf hebben er voor gezorgd dat er weer mooie spullen verkocht konden worden. In totaal hebben de twee rommelmarkten voor een opbrengst van € 764,00 gezorgd.

In de maand mei zullen we waarschijnlijk nog op een rommelmarkt staan, waarbij we er naar streven om het totaalbedrag van de opbrengsten van rommelmarktverkopen op minimaal € 1.000,00 te krijgen.

Statiegeldacties

Evenals vorig jaar hebben Plusmarkt Bomenwijk  en Plusmarkt Panis, beiden te Delft en Jumbo Westpolder te Papendrecht ons weer de mogelijkheid geboden om de Roparun onder de aandacht te brengen van hun klanten en de ingeleverde statiegeldbonnen te verzilveren. De opbrengst van de statiegeldacties bij Plusmarkt Panis en Jumbo Westpolder bedraagt € 278,95.

In de maand april wordt de statiegeldactie bij Plusmarkt Bomenwijk gehouden.

Diverse teamleden organiseren op hun werkplek eveneens statiegeldacties. Deze acties lopen door tot de start van de Roparun in juni.

Sponsoractiviteit AH XL Delft

AH XL Delft sponsort dit jaar alle levensmiddelen die wij nodig hebben tijdens de Roparun. Een geweldig mooie sponsoring. Als tegenprestatie hebben teamleden op 22 december 2018 een ochtendlang boodschappen ingepakt in het filiaal aan de Martinus Nijhofflaan te Delft en mochten wij tevens collecteren. De collecte heeft het fraaie bedrag van € 478,30 opgeleverd.

Op zaterdag 20 april (zaterdag voor Pasen) mogen we weer komen collecteren en ook dan helpen we de klanten weer met het inpakken van hun boodschappen.

Loten

Ieder team moet 1000 loten verkopen voor de loterij die de Stichting Roparun elk jaar houdt. Met de loten zijn hele mooie prijzen te winnen. Wat te denken van een Mercedes – Benz PW A 180 Business Solution (er worden 2 van deze auto’s verloot) en vakantiereizen ter waarde van € 1000,= tot € 5000,= In totaal worden 10 vakantiecheques verloot.

Naast deze mooie hoofdprijzen zijn er nog 650 andere aantrekkelijke prijzen te winnen. Een lot kost € 2,50 en de opbrengst gaat direct naar de Stichting Roparun.

Al onze teamleden beschikken over loten. Wilt u loten kopen neemt u dan met één van onze teamleden contact op, of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site. De trekking van de winnende loten is op 12 juni a.s.

ZON! OBSTACLE SPONSORRUN

Op dinsdag 1 mei organiseert ZON! Wateringen, een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, een obstacle sponsorrun waar alle kinderen aan kunnen meedoen. De ZON! obstacle sponsorrun is een combinatie van hardlopen, verschillende hindernissen en een heleboel plezier.

Op het parcours staan verschillende hindernissen uitgezet zoals o.a.:

‘The mud crawl XXL’
‘The Splash’
‘Erik de Viking’
‘The Pillows Crusher’

Deze hindernissen en nog veel meer moeten worden volbracht om verder te kunnen. Als je meedoet ga je zeker vies worden. Iedereen kan zich per rondje laten sponsoren, de volledige opbrengst gaat naar de Roparun Team 116!

Gratis donatie voor Run4relief door online shoppen

Doneer gratis aan Run4relief door online shopping via GratisDoelenSteunen.nl. Op deze website staan tientallen bedrijven (zoals Wehkamp, Hema, Mediamarkt, Coolblue, Bruna etc.) waar u online aankopen kunt doen. Van iedere aankoop ontvangt ons team een bedrag terwijl het aankoop bedrag voor u hetzelfde blijft.

Ga naar onze pagina van GoedeDoelenSteunen.nl

U het gemak van online shoppen en wij blij met een nieuwe donatie.

Kilometersponsoring

De kilometers tussen Parijs en Rotterdam kunnen gesponsord worden! Koop een kilometer voor uw geliefde , vriend of collega. De door u gesponsorde kilometer(s) zal ons team speciaal voor diegene lopen en fietsen. Het is ook mogelijk om een bepaald deel van de route te sponsoren via de kilometersponsoring.

De kilometersponsoring is mogelijk vanaf 1 kilometer en kost € 2,50 per kilometer.
Sponsort u minimaal 10 kilometer dan ontvangt u van ons een mooi certificaat.

Verras dus iemand met een mooi gebaar!
Laat ons weten hoeveel kilometers u wilt sponsoren.

Rommelmarkten

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel staan onze teamleden regelmatig op rommelmarkten. U kunt bij ons terecht voor kleding, schoenen, tassen, boeken, speelgoed, woonaccessoires, seizoensartikelen (kerst, wintersport, camping etc) en dat alles in goede staat en voor kleine prijsjes.

Op onze facebookpagina Run4relief Roparun team 116 en op deze website onder "nieuws" vermelden wij data en locaties van rommelmarkten waar wij staan.

Heeft u spullen die u af wilt staan voor het goede doel, laat het ons weten via een berichtje op facebook of via ons contactformulier.

Statiegeldactie / lege flessen actie / donatiepotjes

Diverse teamleden (en kinderen van de teamleden) houden statiegeldacties. Bij supermarkten kunnen klanten hun statiegeldbonnetje inleveren voor de Roparun. De eerste statiegeldactie heeft al het mooie bedrag van ruim €160,00 opgeleverd.

Kinderen zamelen lege flessen in de opbrengst hiervan gaat ook weer naar de Roparun.

Bij diverse winkels mogen wij een "donatiepotje" op de toonbank bij de kassa plaatsen.
Klanten kunnen daar hun donatie (groot of klein) achterlaten.