Activiteiten

ZON! OBSTACLE SPONSORRUN

Op dinsdag 1 mei organiseert ZON! Wateringen, een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, een obstacle sponsorrun waar alle kinderen aan kunnen meedoen. De ZON! obstacle sponsorrun is een combinatie van hardlopen, verschillende hindernissen en een heleboel plezier.

Op het parcours staan verschillende hindernissen uitgezet zoals o.a.:

‘The mud crawl XXL’
‘The Splash’
‘Erik de Viking’
‘The Pillows Crusher’

Deze hindernissen en nog veel meer moeten worden volbracht om verder te kunnen. Als je meedoet ga je zeker vies worden. Iedereen kan zich per rondje laten sponsoren, de volledige opbrengst gaat naar de Roparun Team 116!

Gratis donatie voor Run4relief door online shoppen

Doneer gratis aan Run4relief door online shopping via GratisDoelenSteunen.nl. Op deze website staan tientallen bedrijven (zoals Wehkamp, Hema, Mediamarkt, Coolblue, Bruna etc.) waar u online aankopen kunt doen. Van iedere aankoop ontvangt ons team een bedrag terwijl het aankoop bedrag voor u hetzelfde blijft.

Ga naar onze pagina van GoedeDoelenSteunen.nl

U het gemak van online shoppen en wij blij met een nieuwe donatie.

Kilometersponsoring

De kilometers tussen Parijs en Rotterdam kunnen gesponsord worden! Koop een kilometer voor uw geliefde , vriend of collega. De door u gesponsorde kilometer(s) zal ons team speciaal voor diegene lopen en fietsen. Het is ook mogelijk om een bepaald deel van de route te sponsoren via de kilometersponsoring.

De kilometersponsoring is mogelijk vanaf 1 kilometer en kost € 2,50 per kilometer.
Sponsort u minimaal 10 kilometer dan ontvangt u van ons een mooi certificaat.

Verras dus iemand met een mooi gebaar!
Laat ons weten hoeveel kilometers u wilt sponsoren.

Rommelmarkten

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel staan onze teamleden regelmatig op rommelmarkten. U kunt bij ons terecht voor kleding, schoenen, tassen, boeken, speelgoed, woonaccessoires, seizoensartikelen (kerst, wintersport, camping etc) en dat alles in goede staat en voor kleine prijsjes.

Op onze facebookpagina Run4relief Roparun team 116 en op deze website onder "nieuws" vermelden wij data en locaties van rommelmarkten waar wij staan.

Heeft u spullen die u af wilt staan voor het goede doel, laat het ons weten via een berichtje op facebook of via ons contactformulier.

Statiegeldactie / lege flessen actie / donatiepotjes

Diverse teamleden (en kinderen van de teamleden) houden statiegeldacties. Bij supermarkten kunnen klanten hun statiegeldbonnetje inleveren voor de Roparun. De eerste statiegeldactie heeft al het mooie bedrag van ruim €160,00 opgeleverd.

Kinderen zamelen lege flessen in de opbrengst hiervan gaat ook weer naar de Roparun.

Bij diverse winkels mogen wij een "donatiepotje" op de toonbank bij de kassa plaatsen.
Klanten kunnen daar hun donatie (groot of klein) achterlaten.