Fantastisch resultaat sponsorloop

Op 4 mei j.l. liepen enkele tientallen kinderen van een aantal lokaties van Kinderopvang ZON in Wateringen vele kilometers om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun. De kinderen hadden zich goed voorbereid op de sponsorloop. Gedurende enkele weken voorafgaand aan de run hebben zij wekelijks een looptraining gevolgd. Vervolgens werd aan ouders, opa’s en oma’s en andere familieleden en buren en vrienden om een sponsorbijdrage gevraagd.

4 Mei was het zover. Onder een heerlijk zonnetje werd eerst een goede warming up gedaan onder leiding van Bob van Buuren (lid van ons team). Eén van de supporters was de Roparunvogel. Samen met familieleden van deelnemende kinderen en kinderen van de Kinderopvang Zon die niet deelnamen aan de run werden de deelnemers hartstochtelijk aangemoedigd. En niet zonder resultaat!

De kinderen moesten een grote ronde lopen rondom het hoofdveld van voetbalvereniging Velo. Maar bij die ene ronde bleef het absoluut niet. Veel kinderen liepen minimaal 8 ronden, maar er waren ook kinderen die meer dan 12 ronden liepen. het record bedroeg 15 ronden!!!

En al deze rondjes hebben een enorm bedrag opgeleverd: €810,00

Kinderopvang Zon, Bob van Buuren en collega’s, Dennis (teamlid die enthousiast de kinderen tijdens de run begeleidde), Roparunvogel en uiteraard alle kinderen (lopers én supporters)
hartelijk bedankt voor jullie inzet en enthousiasme.

 


Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *